+31 (0)187-681288

Buckaroo regelt onze betalingen

 

Woninginrichting Hameeteman heeft Buckaroo ingeschakeld om betalingen via onze Webshop op een veilige en voor ons op een verder anonieme manier te laten verlopen. Hierdoor zijn uw online betalingen in veilige gecertificeerde handen. Uw betaal gegevens kunnen dan door ons anoniem worden verwerkt wat uw veiligheid en zekerheid vergroot

Alle iDEAL, Eurocard, Mastercard en Visa betalingen die via onze Webshop gedaan worden lopen via Buckaroo. 

 

Dit is de z.g. Internet-kassa waar onze site gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van Mastercard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw iDEAL-betaling (telebankieren) en de verwerking van de Eurocard/Mastercard en Visa-card betalingen.

Hieronder hun korte eigen uitleg: Buckaroo Online Payment Services is een z.g. internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiele instellingen zoals banken en creditcard-acquirers.

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken.

De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden. In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo te allen tijde dit melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Wanneer er sprake is van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling kan de consument dit melden op de website van Buckaroo (www.buckaroo.nl) onder het tabblad "Consument". Buckaroo zal deze melding vervolgens direct doormelden aan de betreffende webshop. De webshop zal vervolgens dit afhandelen. 

Hieronder een opsomming van de diverse electronische betaal mogelijkheden op onze site met de daarbijbehorende kortingen en/of toeslagen:

Betalen / Betaalmogelijkheden

  

Wat is iDEAL? Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL? Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: U bestelt een product Kies iDEAL als betaalmethode Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt U komt direct in het bekende internetbankier programma van uw bank De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed U ontvangt een bevestiging van uw bank U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor u als consument iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: iDEAL is betalen via internet bankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ASR Bank, Fortis, Friesland bank, ING Bank, Rabobank of SNS Bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcardbetalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen? Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internet bankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

Heeft u nog geen toegang tot internet bankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDEAL betalen!

Inspiratie

Laat u inspireren in onze showroom

Maak nu een afspraak >

Contact ons >

COREtec® is DE nieuwste revolutie in de harde vloerbedekking!

Lees verder >

Contact ons >